Дипломна робота «Нефрити у кішок», 2005 рік

З предмету Інше · додано 21.02.2009 10:52 · від Юрій · Додати в закладки
75 грн Вартість завантаження

Зміст

Вступ Огляд літератури 2.1. Взаємозв’язок діяльності нирок з іншими органами і системами організму 2.2. Патологія нирок у котів та її поширення 2.3. Загальні відомості про етіологію та патогенез нефритів 2.4. Сучасні уявлення діагностики та лікування нефритів у котів Власні дослідження 3.1. Коротке обгрунтування доцільності досліджень 3.2. Мета і задачі досліджень 3.3. Матеріали і методи досліджень Результати власних досліджень 4.1. Анотомо-функціональні особливості будови нирок у котів 4.2. Клініко-гематологічний статус і деякі показники сечі здорових котів 4.3. Дослідження морфофункціонального стану нирок при експерементальному нефриті 4.4. Терапевтична ефективність уротрактину при гломерулонефриті у котів 4.5. Обговорення власних досліджень Економічне обгрунтування роботи Охорона праці Екологічна експертиза Висновки Пропозиції Список літератури

Висновок

1.На основі морфологічних і біохімічних досліджень крові встановлено, що у клінічно здорових кішок рівень еритроцитів знаходиться в межах 7,0 – 9,0 Т/л; Лейкоцитів – 10,0-17,0 Г/л; гемоглобіну – 70-100 г/л; Шое – 6-8 мм за годину; Загального білку – 50-80 г/л; активність AST 0,150-0,300 мккат/л; активність ALT 0,150-0,300 мккат/л; сечовини – 4-7,5 ммоль/л; креатиніну – 60-150 мкмоль/л; холестерину – 1,74-6,03 ммоль/л; β-ліпопротеїдів – 50-70% від загальної кількості ліпідів; загального кальцію – 7-12 мг%; неорганічного фосфору – 2,8-4,2 мг%; хлоридів – 98-115 ммоль/л.

2.В сечі здорових котів і кішок рівень сечовини коливається в межах 148,3 – 156,1 ммоль/л; креатиніну – 168,4 155,7 мкмоль/л.

3.При експериментальному нефриті у кішок протягом 24 годин в крові рівень сечовини збільшився в 4,4 рази, креатиніну – в 2,7 рази.

4.При гострому нефриті рівень сечовини і креатиніну в сечі досягає максимального значення на 5-й день захворювання.

5.Уротрактин в дозі 1/10 вмістимого капсули два рази в день протягом 10 днів скорочує термін перебігу захворювання на 4 дні.

Перед завантаженням, ви можете звернутися до адміністратора сайту, та ознайомитися з роботою через Skype (live:intellectnova)

Завантаження буде доступне після авторизації та поповнення балансу на 75 грн

Зайти на сайт

Забули пароль? Ще не зареєстровані?