Пастор закликає садити дівчат у в'язницю за згадку Бога під час сексу Автор: lesya · Опубліковано: 24.06.2015 12:49 · Розділ: Релігія

Розвиток суспільства та цивілізації, новий рівень міжособистісних стосунків та інші речі - все це змушує релігію підлаштовуватися під потреби сучасного суспільства, закриваючи очі на деякі огріхи людей, що живуть зараз. І в цьому явищі немає нічого поганого, адже основне завдання релігії - привести людей до Господа, а не загнати їх в рамки чиїхось стереотипів.

Тому пастори і священики, і навіть сам Папа Римський, роблять чимало, щоб стати ближчими до народу. Вони влаштовують рок-месси, з танцями та розвагами, щоб до церкви приходила молодь, по-іншому дивляться на питання розлучення та дітей, народжених поза шлюбом. Але далеко не всі йдуть цим шляхом: є ще чимало запеклих консерваторів, що час від часу тішать громадськість своїми кумедними та іноді навіть безглуздими висловлюваннями та пропозиціями.

Приміром, недавно гарячі обговорення викликала пропозиція американського пастора Джона Хагі (John Hagee) - той виступив із закликом саджати у в’язницю дівчат, які під час сексу згадують ім’я Господа Бога.

Священнослужитель з міста Сан-Антоніо, розташованого в штаті Техас, свою пропозицію мотивує численними заборонами, що містяться в Біблії.

В якості головного аргументу пастор приводить слова зі Старого Завіту, де говориться, що Бог вимагав не згадувати даремно його імені. За словами Хагі, проблема може видатися зовсім незначною, особливо на тлі всього того, що зараз відбувається у світі. Насправді ж це далеко не так.

Пастор каже, що згадування імені Бога під час сексу - це одне з найбрудніших, найбільш принизливих та гріховних використань імені Бога з тих, що приходять йому на згадку.

Пастор хоче садити жінок, що згадують ім'я Бога під час сексу (фото з сайту www.huffingtonpost.com)
Пастор хоче садити жінок, що згадують ім'я Бога під час сексу (фото з сайту www.huffingtonpost.com)

“Якщо б від мене щось залежало, я б відправляв за ґрати дівчат та жінок, які так чинять”, - заявив американець. Однак ЗМІ відзначають, що з якихось причин пастор не пояснив, чому він не має наміру ув’язнювати чоловіків, які також під час сексу згадують ім’я Бога.

До речі, це далеко не перший випадок коли висловлювання та позиції священиків різних конфесій викликають увагу та обговорення в ЗМІ. Приміром, наприкінці червня цього року одна служительниця англіканської церкви запропонувала громаді говорити про Бога в жіночому роді, а ще кількома місяцями раніше один ірландський пастор висловив побоювання з приводу того, що заняття йогою можуть завести християн в царство пітьми.

Джерело: http://lenta.ru/news/2015/06/22/nogodinsex/

Інші новини розділу

  • У Лондоні виставлять на продаж "Біблію грішників", що закликає чинити перелюб

    У Лондоні виставлять на продаж "Біблію грішників", що закликає чинити перелюб · lesya · 23.10.2015 20:48

    У Лондоні на торги виставлять унікальний екземпляр Біблії, що більше відома, як «Біблія для грішників». Вік книги – не менше чотирьох сотень років, і в ній народ закликають до перелюбодійства.


  • У Ватикані обурені зізнанням польського священика у гомосексуалізмі

    У Ватикані обурені зізнанням польського священика у гомосексуалізмі · lesya · 05.10.2015 20:33

    Істина – річ добра, але не завжди корисна. І далеко не у всіх ситуаціях потрібно рубати правду-матку. Навіть якщо ти – священик, і брехня вже сама по собі тобі не пасує.

    В цьому недавно довелося переконатися одному польському священику – Ватикан неабияк обурило його недавнє зізнання. Ще б пак, католицький священнослужитель на увесь світ заявив, що є… гомосексуалістом. Більше того, він виступив із вимогою до Ватикану відкинути стереотипи і змінити своє ставлення до геїв.


  • Віру в Бога оголосили психічним захворюванням

    Віру в Бога оголосили психічним захворюванням · lesya · 15.09.2015 15:14

    Релігія, покликана нести добро та злагоду, часто призводить до протилежного ефекту: замість того, щоб дарувати людям мир та спокій, вона часто розпалює війни та ворожнечу. А все тому, що знаходяться такі, кому за допомогою релігії вигідно управляти натовпами людей, яким неохота самостійно мислити. Останні ж воліють покластися на когось, жити за продиктованими правилами, мотивуючи все вірою в Бога.


  • Папа Франциск дозволив відпускати гріхи жінкам, що скоїли аборт

    Папа Франциск дозволив відпускати гріхи жінкам, що скоїли аборт · lesya · 02.09.2015 13:22

    Колись релігія правила світом, і в багатьох країнах ще й дотепер збереглися ці правила Однак в Європі ситуація склалася по-іншому, тож священикам доводиться враховувати зміну потреб та уподобань своєї пастви, а також основні суспільні тенденції. Саме тому церква, принаймні католицька, останнім часом стає все більш лояльною до «гріховних» потреб людства.


  • В Детройті масово протестують проти статуї Сатани

    В Детройті масово протестують проти статуї Сатани · lesya · 28.07.2015 21:10

    Мешканцям американського Детройта неабияк не сподобалася витівка місцевих сатаністів - в ніч на двадцять п’яте липня представники Церкви Сатани встановили у Детройті статую сатанинського божества. Виготовлений він із бронзи, а ім’я йому Бафомет.